Vihdoin löysin esikolle kaavan hamoseen. Suuri Käsityö-lehti maaliskuu 2005. Kirpparin ilmaislaarista joskus löytynyt lehti.

Täytyy ottaa kaikki ilo irti, kun esikoinen vielä suostuu pukemaan vanhoista kankaista tehtyjä hameita yllensä. Ohjeessa olkapäillä oli käytetty tarroja, minä sain lainaksi ystävän neppipressin ja olalla on ihanaiset nepit. Hiukan tuo ompelukone tekee huonoa jälkeä näissä ohuissa kankaissa. Todella paksut kankaat taas tuo ompelee todella nätistä. Mutta muuten olen ihan tyytyväinen tähän kokeilukappaleeseen. Liivihame kesäksi on valmis. Leikkasin kankaat jo toiseenkin liivihameeseen, esikon kelpuuttamasta kankaasta.

Ja sitten eräältä keskustelupalstalta napattu idea.

Värjäsin äp-haalarin vihertävällä pesukonevärillä.

Pupujussiin ja sisäkankaiseen väri tarttui kivasti, päälikankaaseen vaan haaleasti, tämä kyllä olikin etukäteen tiedossa. Ihan kiva tuli, ei erityisen hieno, mutta tuo oli niin tylsä kuin voi olla. Nyt pupu erottuu kunnolla, alkujaan pupu ja sisäosa olivat puvun kanssa saman värisiä. Puvun ostin paikalliselta kirpparilta 3€, pakkohan tätä oli testata ja kun haalarikin muutaman viikon jo ehti olla siellä myynnissä, niin ihan pakkohan se oli pois ostaa ja testata. Puku on vauvalle vielä iso, mutta ehkä syksyllä kauppahaalariksi.