Paikalliselta kirpparilta...

Ihana Finlaysonin pöytäliina, mitkä värit. Kamera taas vääristää värejä huonoon suuntaan. Tässä oli muutama omituinen tahra, mutta oli niin hieno että ostin siitä huolimatta. Ajattelin käyttää sitten ompeluksiin. Mutta kas kummaa, tahrat hävisivät pesussa. Yleensä tahrat ovat kovin pinttyneitä näissä vanhoissa liinoissa.

Plastexin muovipurkki ja kumieläin Itä-Saksasta myös paikalliselta kirpparilta. Ensimmäisellä reissulla löysin nämä ja kun näytti siltä kuin parissa loosissa olisi mummolan tavaraa myynnissä kohtuullisella hinnalla, niin poikkesin parin päivän kuluttua uudelleen ja löysin tuon ihanan pöytäliinan. Aarikan purkin löysin 1€, kun oltiin koko porukalla ostamassa minulle talvikenkiä ja pitihän viereiselle kirpparille poiketa.

Paikalliselta kirpparilta löytyi samalla reissulla myös tämä pikkuinen pöytäliina.

Kiva pöytäliina on myös löytänyt tiensä meille.

Ja esikolle vaatetta, lisäksi vielä parit villasukat puuttuvat kuvasta. Yöpuku ja mansikkapaita 1€ ja aivan pienen tahran omaava Marimekon mekko 0.50€. Tahra tosiaan nuppineulan nupin kokoinen, joten hyvin kelpaa esikolle kesämekoksi käyttöön. Voin hyvin ostaa näitä vaatteita, joissa on pieni tahra, siis nimenomaan pieni tai huomaamaton, mutta on sen sitten oltava hinnaltaankin sopiva. Usein varsinkin Marimekon vaatteet hinnoitellaan ihan hulluihin hintoihin, vaikka olisivat enemmän kuin yhden pienen tahran omaavia.