Lasten kanssa kävin paikallisella kirpputorilla. On se hyvä, että täällä maallakin on kirpputori, äitikin saa liikuntaa... Käy ihan kuntoilusta työntää kahta lasta yksissä kärryissä. Ei ollut taaskaan turha reissu.

Esikolle kolme paitaa, 1€ kappale. Mainioita käyttöpaitoja.
1680742.jpg

Esikolle kirja 1€, muumit on kuulemma ykkösiä ja  myös kakkosia. Näin esikko kertoi kirpputorin tädille. Kaikki muut löydöt sain kuvata ilman esikon ihmettelyjä pihalla, mutta kun kuvasin kirjaa niin äidin kerrottiin olevan pikkuisen hassutuhma.
1680758.jpg

Sitten tämä todella fiksu ostos...
1680764.jpg

Jep, jep se on leipäkori 2.5€, helppo kantaa mukana, kun on kävelten liikkeellä. Mutta kun oli niin suloinen. Tälle on kyllä jo suunnitelma... Joko esikon lelujen säilytykseen tai keittiöön kaiken maailman latureiden säilytykseen.

Sitten vielä ihana kangas 0.5€, jossa keskellä reikä. Ollut varmaan ulkona päivänvarjo pöydällä. Muuten täysin ehjä ja hyväkuntoinen kangas. Juuri sopiva kangas minulle. Uskallan kokeilla jotain uutta kaavaa, ei harmita niin paljon jos ei onnistu.
1680822.jpg

Olen tässä kuukauden aikana, kun tätä blogia olen kirjoittanut. Oppinut laittamaan kuvat koneelle ja kääntämään niitä. Joten ei ihan turhaa hommaa. Muuten tuskin ikuna olisin opetellut.

1680835.jpg

Ainoa kuva jossa ei ollut esikon varjoa... Kuvaajan pikku apulainen... Joten sallitaan tuo ryppy tuossa alakulmassa.