Serkkuflikka soittelee kirpputorilta, että täällä olisi sellaisia vaatteita kuopukselle joista saattaisit tykätä. Froteisia ja vanhoja, osa saattaa olla liian pieniä. Jep, ymmärrätte varmaan, pyysin ostamaan kaikki. Kröhöm. Myös ne liian pienet.  Hintahaitari 2-4€. Mutta mikä parasta nuo näyttävät siltä että kaikki mahtuvat vielä kuopukselle. Tai yksistä en ole ihan varma, mutta kaikki muut. Meidän kuopus on aikasta sirpsakan kokoinen. Kestovaipankin kanssa pikkuruinen.

Kaksi raitapukua 90cm, retrojen tapaan tietysti hiukan pienemmät nykyisiin kokoihin. Hyvon made in Finland. Mutta nämä ovat vielä isot kuopukselle. Esikko olisi tykännyt näistä kovasti ja harmitteli kun eivät mahdu hänelle. Esikon lempivaatteita ovat haalarit ja yksi kokopotkupuku. Vielä hetken sopivat esikolle. Voi kun osaisin ommelle esikolle tämmoiset ilman hihoja. Mutta kun noissa on tuo pahuksen vetoketju. Kohta ei kuitenkaan enään suostu tämmöisiä käyttämään. Ja minusta nämä ovat niin kivoja.

Lisää raitaa. Luulen että ovat juuri sopivat kuopukselle.

Vasemman puoleiset olivat mummon suosikit. Minusta hiukan ärtsyn väriset, mutta kivat tottakai. Mutta kun nämä muut vaan olivat vielä hienompia. Oli muuten pitkä kauppareissu, kun piti ensin käydä kaupassa ja sitten hakemassa paketti postista. Ja heti autossa mummon ja esikon kanssa ihailtiin näitä. Tai no mummo ei nyt tainnut ihan minun lailla ihailla.

Tuo vasemman puoleinen vihreä saattaa olla vähän nafti täytyy sovitella pesun jälkeen. Mutta nuo oikeanpuoleiset ovat ihan lempparini. Seuraavassa kuva selästä.

Hiukan hieno.

Vielä kolmannet hiukan isot haalarit. Ihanat kuviot.

Ainoastaan noista kahdesta raitahaalarista löytyi valmistaja. Muista en löytänyt. Vetoketjut ovat kaikissa tuollaiset vanhat malliltaan. Ja serkkuflikan tuttu oli ajoittanut nämä vuosiin 73-74. Mutta ohhoh mihin kultasuoneen serkkuflikka osui. Jos näitä löytyy enemmänkin niin lähetä tänne vaan maksan kyllä. Hih.