Itselle lapaset.

Lanka ostettu kesällä keskiaika markkinoilta. Sipulilla värjättyä valkoista ja harmaata lankaa. Tietysti puretettakin käytetty, mutta ainakin Suomessa värjätyt. Ja ihan suomenlampaan villaa.

Ja kuopukselle värjäämättömät villavaippahousut. Ohje muokattu villapöpät ohjeesta. Tai ainakin se ohje on lähimpänä tätä. Yleensäkin missähän aina menee raja, onko ohje oma vai muokattu jostain ohjeesta. Mutta nämä ovat juuri passelit kuopukselle. Tarkenee talvellakin ulkoilla tällä vaipalla. Lankana Sublime Organic Merino Wool dk, ei pitäisi olla verimerinoa. Ihana pehmeää lankaa. Näihin olen oikein tyytyväinen ja varmasti kuopuskin. Meillä on taas jo niin kylmä. Hyrrrr.

Uudessa talossa ei pitäisi olla kylmä. Siinä on maalämmön porakaivo. Kuvassa vielä ilman putkia. Mutta oikeasti putketkin ovat olleet jo pitkään paikallaan. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyttiin maalämpöön. Katsellaan kuinka paljon talon "sisustusvaiheessa" joudutaan käyttämään mielikuvitusta... Mutta siinä vaiheessa ei niin väliä enään olekaan, kun rahat on loppu käytetään mielikuvitusta. On ainakin lämmintä.  Aika kallis tuollainen maalämpö... Mielummin maalämpö kuin hienot kiinteätkaapit.