Kierrätysompelua... Joku on vähän jemmannut kaikkia hienoja tahraisia, reikäisiä ja pieniä vaatteita.

 Ennen pikkusiskon vanha paita tahroilla varustettuna. Nykyisin esikon pipo. Sisäpuolella vuorena miehen vanhaa paitaa. Kukikkaat kuosit -blogin ohjeella tehty kaikki pipot. Kiva ja helppo ohje. 

Ei pöllömpi.

Pikkusiskon toisesta paidasta tehty kuopukselle pipo. Onneksi ei mennyt kirpparilla kaupaksi. Kuopus on aivan ihastunut pöllöpipoonsa. Vuorena omaa vanhaa paitaa.

Ja taas pikkusiskon vanha paita. Nykyisin esikon pipo. Vuorikankaana samaa paitaa. Nämä molemmat pipot sopivat hyvin esikon kummitätin tekemään ihanaan syystakkiin.

Ja omasta vanhasta paidasta vielä yksi pipo esikolle. Tämän ompelussa hieman kämmäsin ja pikkuinen leppäkerttu meni melkein kokonaan piiloon. Onneksi iso leppäkerttu sentään osui kohdilleen. Sattuuhan sitä. Tästä tuli esikon lemppari.

Oma pieneksi jäänyt paita.

Muuttui esikon paidaksi, varsinainen rokkihiiri. Tuo henkari venuttaa nuo hihat hassun mallisiksi. Mutta ihan hauska tuli. Mustat osat miehen vanhaa paitaa. Tässä on raglanhihat ja kaikki. Ja vielä monesta palasta ommeltu. Kaavana Ottobre 4/2010 Kettu raglanhihainen T-paita. Muutaman kerran meinasi usko loppua, mutta loppujenlopuksi yllättävän helppo oli ommella.

Vauvalle vaippa, jonkin vanhan Suuren Käsityölehden ohjeella tehty. Ulkopuolen flanelli kirpparilta ja sisäpuolella Coolmax Myllymuksuilta. Ja jämäpaloista omalla ohjeella itselle pari kestoa, kiinnitys tarroilla.

Esikolle Sampsukan trikoosta vielä housut. Esikko valitsi muutamasta kankaasta sukellusveneet.

Kaavana Ottobre 6/2009 Stripy pitkikset/pyjamahousut.