Tuossa viime vuoden loppupuolella pohtisin, josko keräisi ylös kaiken mitä ostaa uutena vuonna 2010. Ja taidan tehdä niin. Ihan kiva seurata paljonko vuoden aikana on tullut luonnonvaroja tuhlattua. Tai no kiva ja kiva, mutta mielenkiintoista. Kuinka paljon tulee ostettua vuoden aikana kahden lapsen perheessä kaupasta uutena. Ostoksia ei ole tarkoitus suunnitella niin, että vuosi saataisiin näyttämään paremmalta kuin onkaan. Eli ostoksia ei lykätä ensi vuoteen tai joulukuussa ei ostettu mitään siksi, että olisi jäänyt kuluvana vuonna ostamatta. Olisin saanut listan näyttämään paljon paremmalta, jos olisin ostanut esikon sukset pari päivää aikaisemmin.

Tammikuun ostokset

-esikolle sukset, monot, siteet ja sauvat (paikallisesta kaupasta)

-itselle monot, loput hiihtotarvikkeet löytyi pikkusiskolta, monot vaan oli liian suuret (paikallisesta kaupasta)

-kanttinauhaa n. 10metriä ja yksi lankarulla ompelulankaa (piti lähteä kaupunkiin asti)

-itselle kahdet sukat, toiset luomupuuvillaa ja toiset reilua kauppaa ja luomupuuvillaa (paikallisesta kaupasta)

-esikolle yhdet kotimaiset sukat (paikallisesta kaupasta)

-ja meinasi ihan unohtua 4 metriä joustofroteeta (nettikaupasta)

Listaan tänne uutena ostetut lahjat, kodin tekstiilit, kaikki vaatteet, langat, kankaat, huonekalut jne. Hui jos päästään tämän vuoden aikana muuttamaan uuteen taloon, niin voi tullakin paljon ostoksia. En kuitenkaan listaa hammaharjoja, pesuaineita jne.

Ja kun kuvattomat postaukset ovat varsin tylsiä. Niin vielä kuva kankailla päällystetyistä pahvilaatikoista. Esikolle pienten aarteiden säilytykseen.