On käyty monena päivänä kirpputorilla siivoamassa oma myyntipöytä. Ja ei tällä ensimmäisellä viikolta ainakaan tappiolle jäädä. Otetaan pöytä sitten vielä toiseksikin viikoksi. Ryjää on vielä kotona sekä hinnoiteltua, että hinnoittelematonta. Aika laiha saalis löytöjen osalta kirpparilta. Esikolle yksi mekko ja ylihintaisia kankaita. En siis ostanut niitä ylihintaisia.

Esikolle Nanoun mekko. Aikasta kiva, olen nyt löytänyt tästä samasta pöydästä esikolle paljon vaatetta.

Harjoituskappaleet esikolle ommeltuna.

Eivät lähelläkään täydellistä, mutta kun riittävän isoa valmista kaavaa ei ollut, niin nämä on suurennettu sekoitettuna kuopuksen Ottobre haalarikaavasta ja esikon vaatteiden mukaan summamutikassa. Ei vetoketjua, vaan puetaan tuolta ylhäältä ja hyvin onnistuu. Haarakohtaan täytyy kehittää jotain istuvuuden parantamiseksi. Mutta arvosanana ihan ok.

Kun tuon harjoituskappaleen haaraosakaan ei istunut esikolle päätin ommella vaan kahdesta palasta nuo haalarit ja haaraosa istuu ihan yhtä hyvin tai huonosti kuin noissa. Maailman helpoin kaava haalareille. Pientä suunnittelua ja tällä kaavalla saisi aikaan lähes täydellisyyttä hipovat haalarit. Mutta esikko on kayttänyt näitäkin tyytyväisenä. Olalla kahdet napit, niin saa hiukan kokoa säädettyä, tai oikeastaan aika paljonkin.