1624352.jpg

Esikko sai tänään valmistuneen kissan suoraan leikkeihin herättyään päiväunilta. Näin jonkun blogissa sukista tehdyn kissan. Ja taas nöyrä anteeksipyyntö, en muista kenen blogissa. Kissa on tehty vanhoista sukistani, jos jotakuta mietityttää niin ovat puhtaat. hih...Ommellessa meinasi usko loppua muutaman kerran, aika venyvää oli tuo sukka ommeltavaksi. Kaava on ihan itse suoraan sukista leikattu. Olisi ehkä voinut hiukan paremmin suunnitella, ehkä seuraavien sukkien kohdalla. Näytti jo yhdessä vaiheessa, että roskiin vain koko kissa, mutta kun ompelin kissalle vielä kasvot niin siitähän tuli oma persoonansa.

Kissa sai nimekseen Katti Matikainen, taitaa jollain lastenohjelmalla olla osuutta nimeen. Tämän päivän Katti Matikainen on sitten kulkenut ulkona niin esikon sylissä, äidin sylissä kuin pikkusiskon kärryissäkin. Katti Matikaista kuvasin sitten työssään esikon leikeissä. Kuvat eivät ole parhaita mahdollisia, mutta tuo esikko on aika vauhdikas kuvattava ja myöskään Katti Matikaista äiti ei saanut rauhassa kuvata.
1624529.jpg

Katti Matikainen siis valmistettiin äidin vanhoista sukista, joihin tuli reikä. Olivat niin hienon väriset, etten raaskinut heittää pois. Hyvä että hamstrasin. Täytteenä matonkuteeksi kelpaamaton materiaali, ainakin muutamat sukat. Kasvot tein vanhoista paidan hihoista, olivat liian pieniä leikattavaksi matonkuteeksi. Kuvat ovat kyllä hiukan heikkoja, mutta eikös lelut kuulu kuvata leikkien lomassa.1624520.jpg

1624522.jpg