Mihin ihmeeseen kaikki aika katoaa. Vaikka mitä asioita tekemättä. Johonkin se aika vaan katoaa. Ehkä se tästä, kun talo joskus valmistuu... Ja vanhasta talosta osa purettu... Ja yksi vaja purettu... ja ja ja...

Mies kävi parturissa ja me tytöt poikettiin kirpparilla.

Ihanat pörröiset ja aika isot Monchichit. Reppanat kolisivat kyllä pelottavasti pesukoneessa, mutta ihan ehjinä pesusta palautuivat. Olin vielä paketoinut reppanat pyyhkeen mutkaan.

Kuopukselle ihan uudenveroinen Meandin paita.

Vauvalle bodi.

Ja toinenkin.

Ja esikolle kakkoshaalari talveksi, 1€ hintaan. Hyväkuntoinen, ehkä hiukan muodista jo poistunut... Mutta minusta jotenkin jopa ihan nätti puku. Kallista tämä lasten vaatettaminen talveksi. Esikolla on nyt talveksi ja syksyksi riittävästi vaatetta. Talvikengät ovat ainoat mitä puuttuu. Kuopuksen tilanne ei ole ihan yhtä hyvä, mutta jo nykyisillä vaatteilla pärjää. Helpottaisi kyllä ylilaiskaa kuravaatteiden pukijaa, jos kuopukselle löytyisi vielä syksyksi ja talveksi ainakin yhdet haalarit. Viime talven haalari oli jo vähän nafti ja esikon vanhat haalarit olivat vielä isoja. Menevät kyllä jos ei muuta löydy.