Aina ei kirpputorilta pääse kassan läpi vain muutamaa euroa köyhempänä. Joskus rahaa kuluu hieman enemmän. Toki pääsin kassojen läpi halvemmalla kuin kaupasta. Kaikki löydöt olivat vaan niin kivoja, että pakkohan ne oli ostaa.

Ihana täkki. Syksy on tulossa ja meillä on aina kylmä. Ja lapset tykkäävät leikkiä täkeillä, peitoilla ja makuupusseilla. Ihanat värit.

Punaisen norsun mekko kuopukselle. Reissun kallein ostos 8,50€. Minä niin tykkään näistä Punaisen norsun vaatteista. Niin hienoja ja osa kankaista kierrätettyjä. Kivaa. Meillä on ennestään muutama mekko ja yksi aivan ihana takki uutena ostettuna. Nyt on molemmille tytöille ruskealla pojalla valkoisia sydämiä mekot. Juhlia odotellessa. Kävelin tämän mekon ohi jo kerran enkä huomannut. Sitten kävelin takaisin ja huomasin pienen tyynyliinan, joka olikin tämä ihana mekko. Olikohan joku jättänyt tämän liian kalliina vai olinko oikeasti kävellyt ohi tästä? Tahraton ja muutenkin loistokuntoinen. Ihan huippu.

Esikolle Marimekon paita. Todella vähän pidetty. Esikollekin jotain. Esikon kokoiset vaatteet tahtovat olla joko ylihintaisia, rumia, tahraisia tai rikkinäisiä. Yleensä tahraisia ja ylihintaisia. Minä voisin ostaa hyvin vähän tahraisia tai rikkinäisiä hienoja vaatteita esikolle, mutta todellakin halpaan hintaan. Siis sellaisen hiukan tahraisen paidan, en mitään matonkuteiksi kuuluvaa paitaa. En todella maksa tahraisesta paidasta 2€. Kuopukselle löytyy niin paljon enemmän vaatetta kirpputoreilta. En kyllä yhtään ihmettele. Esikko kun on päivän samoilla vaatteilla, ei puhdasta kohtaa meinaa löytyä. Esikko on välillä illalla itsekin oikein ylpeä, kun sanotaan, että nämä ovatkin niin puhtaat, että kelpaavat huomiseksi. Näin käy todella harvoin.

Eri reissulta paikalliselta kirpputorilta ylihintainen pussilakana aikuisten koossa. Pitihän hevostytölle ostaa tämmöinen pussilakana. On se vaan suloinen.

Kuopukselle bodi. Maksu omantunnon mukaan. Maksoin 0,50€. Joskus paikalliselta kirpputorilta.

Samalla kun serkkuflikka löysi kuopukselle vaatetta. Löytyi myös kaksi palaa kivaa kangasta. Kurpitsaa johonkin...