Kadoksissa ovat ompeluinnostus, kutomisvimma ja kaffepussien näpräysvimma. Onneksi taloinnostus edes on löytynyt. Onneksi yksi on ja pysyy, kirppareille on innostusta riittänyt. Viime viikkoisia ostoksia.

Verhot, kerrankin. Vaikka kivaa on löytää näitä ihania lastenkankaita ihan vaikka tyynyliinan verran. Niin verhojen löytyminen vasta kivaa on. Juuri ystävälle kerroin, että kirppari ei ole kovin erikoinen. Ja sitten sieltä löytyy ihanat verhot ja ystävälle laukku. Muutama pieni tahrakin löytyi, mutta sen verran huomaamattomia, että verhoiksi kelpaavat ehdottomasti. Ja pesukin tekee toisinaan ihmeitä näille tahraisille kankaille.

Kaksi koristetyynyliinaa. Sitten joskus kun se suuri ompelutyö ehkä joskus on valmis. Niin koristetyynyliinat on sentään valmiina.

Ja esikolle juuri sopiva paita. Kuopkselle löytyi aiemmin samanlainen. Kuopuksen oli vaan liian iso vielä.

Ja sitten meille saapui ihana lähetys Love in Retro-blogin hantalta. Vaihtarit on kivoja ja meidänkin paketti oli löytänyt tiensä perille. Violetista "Pörristä" käytiin viimeksi aamulla kovaa vääntöä kumpi tytöistä sillä leikkiikään. Ja nyt meidän verhossa kiipeilee toinenkin pikkupörri. Molemmille oma, toisella on pilkullinen lakki ja toisella raidallinen. Ja tuo tyynyliina on ihan huippu. Huippua!