Kirpparilöytöjä ihan yksin ja ystävän kanssa. En voi kyllä suositella kirppistelyä kahden hiukan alle kolmen vanhan kanssa... Esikko on jo varsin mukavaa seuraa. Ellei sitten innostu villitsemään noita nuorempia kaveruksia...

Kaksi lakanaa. Ehkä kannattaisi kuvata kankaita päivänvalossa... Mutta alemmasta kuvasta saa paremman kuvan väreistä.

Esikolle hieno mekko 4€. Näistä 116cm vaatteista olen valmis maksamaan muutaman euron enemmän kuin vauvanvaatteista tai kuopuksen kokoisista vaatteista. Näitä löytyy niin paljon harvemmin hyväkuntoisina ja vielä silmää miellyttävinä. Ja ainakin meidän esikolla on aivan ilmiömäinen tapa saada vaatteisiin ikitahroja.

Vähän jo haalistunut Marimekon paita esikolle 1€. Aivan valloittavia eläimiä.

Kuopukselle vielä vähän iso Meandin paita 4€. Kesää odottelemaan. Vaikka toki tänään oli kyllä varsin kylmä kävellä lähimetsässä tyttöjen kanssa. Mutta eiköhän se kesäkin taas aikanaan saavu.

Ihanat vanhat Marlonin froteiset potkarit vauvalle 0.80€. Näitä harvemmin tulee täällä suunnalla vastaan. Mutta onneksi edes joskus.

Tutta-tuotteen pikkuruinen mekko 0.25€.

Esikolle kaksi paitaa noin 2€ kappale hintaan.

Ja vielä muutama vaate lapsukaisille. Esikolle valkoinen paita ja vihreät housut. Kuopukselle sydänpöksyt. Vauvalle kaksi bodia. Pitäisi varmaan joku päivä katselle puuttuuko vauvan vaatteista jotain kokoja ja onko taas jotain kokoja hirmuiset määrät, kun olen vaan ostellut kivoja pieniä vaatteita, kun on kohdalle osunut.

Vauvalle vielä kasa äitiyspakkauksen kestoja. Toinen pino sisävaipoista uusia toista pinoa muutaman kerran pesty. Pitäisi joku ilta ommella noihin sisävaippoihin narut tai tarrat, olisi paljon helpompi käyttää. Nyt alkaa näitä ihan pikkuisia vaippoja olemaan aika hyvin. Toki vielä muutaman voisi ostaa jos vastaan tulee. Ei tarvitse pelata harsojen kanssa niin paljon sitten.

Yksinäinen karhu oli pakko napata mukaan.

Ja taas ihana hyväkuntoinen pyöreä pöytäliina 2€.

Ja vielä ihan uudenveroinen Jonathanin haalari esikolle kevääksi. Kylläpäs nyt tuntuu näitä hyväkuntoisia ja hienoja haalareita tulevan kirppareilla vastaan. Esikolle olisi ollut myös pienellä kasvunvaralla oleva hyväkuntoinen talvihaalari 12€, mutta se jäi odottamaan jotakuta muuta käyttäjää.