Kävimme oman perheen kesken Hämeenlinnassa kolmen päivän reissulla, kun miehellä oli lomaa. Ei mitään syytä miksi juuri Hämeenlinnaan, mutta kivaa oli. Valtava pulkkamäki testattiin ja esikko ihmetteli, kun liukumäki oli niin iso. Ja kivoja leikkipuistoja löytyi, kylpyamme hotellihuoneesta ja Plussa-kortilla toimiva sisilisko. Sisilisko oli oikeasti dinosaurus, mutta esikon mielestä selvä sisilisko. Ja olihan Hämeenlinnassa monta kirpparia...

Pyöreä pöytäliina. Hieman varmaan pesuissa haalistunut, mutta silti vielä paksua kangasta ilman tahroja. Haalistuneenakin todella kaunis ja kauniit värit.

Vanha pöytäliina, hieman kulunut muutamasta kohtaa. Mutta ei noin kulunut kuin kuvasta näyttää. Salama vaan tekee tepposet. Ompeluksiin... Minulla on idea näille sydänkankaille, mutta uskaltaisiko sen joskus toteuttaa. En raaski noita hyväkuntoisia sydänkankaita leikellä, ovat niin kauniita isoina kankaina, mutta näitä enemmän tai vähemmän kuluneita  voisi ehkä leikellä. Mutta onkohan näitä kuluneita riittävästi...

Pöytäliina yhdellä pienellä tahralla. Täytyy katsella lähteekö tahra pesussa. Näytti vähän siltä, että voisi lähteä pesussa.

Esikolle muumipussilakana. Meillä on näitä lasten pussilakanoita jo aika monta. Mutta kohta kuopuskin siirtyy vauvapussilakanoista lasten kokoon.

Finlaysonin valkovuokko pöytäliinaksi vai ehkä kietaisupaidaksi. Tai jotain ihan muuta.

Aikuisten pussilakana.

Ja sitten ylihintainen pöytäliina ja lasten pussilakana sydänkankaasta. Aivan ihanat. Ja taas salama tekee kepposet ja kangas näyttää haalistuneelta. Vaikka ihan kirkkaat värit oikeasti on.

Ja vielä tyynyliina ja pieni kangaspala ompeluksiin. Hämeenlinnassa oli paljon enemmän hienoja kankaita, kuin täällä suunnalla.