Meillä on aina yli puolet leluista jemmassa yläkerran varastohuoneessa. Lapsilla ei siis ole omaa huonetta, vaan lelut ovat olohuoneessa ja viereisessä olohuoneen jatkeessa. Muutenkin tykkään, että leluja on vähän kerrallaan esillä. Helpottaa patalaiskaa siivoajaa ja mielestäni lapsetkin keskittyvät paremmin leikkeihin, kun on vähemmän leluja.

Mutta tällä hetkellä meillä viihdytään näiden parissa...

Uskokaa tai älkää, mutta tässä leikitään ihan sovussa. Kuvaamisen jälkeenkin varmaan vielä minuutin leikit sujuivat... Junaradalla leikkivät molemmat. Esikko haaveilee lisäosista, jotta tulisi oikein iso junarata.

Brion junarata on yksi lemppareista. Sekä minun että lapsien. Ihanan rauhallista leikkiä ja kuopuskin osaa jo ajeluttaa junaa. Onneksi eivät vielä osaa tapella yhdestä ainosta veturista vaan pelkkiä kärryjäkin ajelutetaan vielä tyytyväisenä.

Vauvaa hoitavat molemmat tytöt. "Vauvalle" löytyy hyvin vaatetta kirpputorilta. Ja kuopuksen apinalakista tuli "hieman" pieni, "vauvalle" sopiva. Molemmille on omat "vauvat".

Molemmat ovat myös kovia taitelemaan. Uuden talon jämäpaneeleista työmies sahaili lapsille piirrustusalusia. Mieleisiä ovat olleet. Olin ihan otettu työmiehen ajattelevaisuudesta. Työmies vielä pyysi mukaansa yhden taideteoksen esikolta, hiiri piirrettiin myös työmiehelle. Esikko on juuri oppinut piirtämään hiiren.

Siinä olivat nämä kivat ja rauhalliset leikit....

Sitten "vähän" vauhdikkaampiin leikkeihin... Miehen tai varmaan miehen siskon vanha kesäkurpitsa, sarvikuono... Vanha Plaston sarvikuono, esikon mukaan. Tätä talutetaan varsin vauhdikkaasti. Joskus kuopuskin pääsee kyytiin, tippuakseen kyydistä. Tai sitten kuopus menee muuten vaan itse tällä kipatakseen. Esikko jo pysyy tällä pystyssä. Ei taitaisi mennä nykyisin läpi turvatarkastuksesta. Mutta yksi lemppareista tämäkin. Tämän taluttaminen varsinkin on nykyisin muodissa meillä.

Molemmilla tytöillä on omat keinuhepat. Varsin vauhdikasta. Esikon heppa on myös usein köytetty kuten oikea hevonen. Esikko kun on varsinainen hevostyttö. Vaikka keinuhevosia on kaksi niin tappelu niistä onnistuu siitä huolimatta. Molemmat hepat paikalliselta kirpputorilta.

Sitten vielä peitot ja makuupussit. Näillä voi leikkiä lähes loputtomasti.

Näistä valmistetaan niin trampoliini kuin hevosen loimikin. Näillä meillä kulutetaan aikaa tällä hetkellä. Muiden blogeista oli niin kiva katsella lasten lempparileluja. Oli kiva myös itse miettiä millä nuo lapset leikkivät juuri tällä hetkellä.