Kirppareilta löytynyttä...

Kaksi vauvojen pussilakanaa. Ompeluksiin tai käyttöön, mittaillaan. Taitavat olla uutta tuotantoa, mutta suloista kangasta kaikesta huolimatta.

Kuopukselle vielä hiukan iso paita. Ja ompeluksiin jo haalistunut Finlaysonin liina. Voi taas ommella jollain uudella kaavalla ja ei harmita vaikka menisi ompelus pilalle.

Ja taas Arabiaa, sokerikepuksi taitaa päästä. Kuvaaminen oli lähes mahdotonta, purkki on niin pahuksen tumma. Tai sitten jää koristeeksi.

Arabian Inari keppu, tarjoiluastiaksi. Ja mehulasit juhlakäyttöön. En jaksa tiskata näitä käsin ja tiskikoneessa haalistuvat helposti. Joten pidetään juhlakäytössä mehulaseina. Ja en muutenkaan viitsi arkikäytössä näitä vanhoja laseja pitää, jos tuohon suunaluelle osuu noita kuvia. Ties mitä myrkkyjä irtoaa, toki eivät uudet mukitkaan kaikki turvallisia ole. Tuskin uudet kuvioidut lasitkaan. Kyllä on kurjaa, kun ei voi luottaa, että kaupoissa on ainoastaan turvallisia astioita myynnissä. Mutta juhlakäytttöön sopivat erinomaisesti. Lasit olivat muuten alkuperäisessä pakkauksessaan. Ainakin pakkaus näytti vanhalta, mutta voi olla uudempiakin laseja. No hienoja minun silmiini.