Esikon kanssa kierrettiin kerralla useampi kirppari tänään. Esikolle ei ole löytynyt kunnollista (lue hienoa) talvihaalaria täksi eikä ensi talveksi. Esikolla on siis kaksi talvihaalaria, toinen ruma kuin mikä ja toinen ihan ok, mutta ei mikään kauneuden lottovoitto ole sekään. Mutta kun kuitenkin on ollut kaksi talvihaalaria, niin ei ole koettu tarpeelliseksi ostaa uutta. Olisi omasta mielestäni tyhmää ostaa uusi, kun haalarit nyt kuitenkin on. Mutta tänään päätin katsella tarkemmin haalareita. Käytiin yhdellä uudella lastentarvikekirpparilla. Ja siellähän niitä oli iso rekillinen vielä koottain järjestettynä. Helppoa kuin kaupasta ostettaessa. Nyt esikolla on hieno haalari. Harmaa olisi miellyttänyt esikon silmää enemmän, mutta yhteistuumin päädyttiin kuitenkin pinkkiin, kun oli paremmassa kunnossa ja samanhintainen harmaan kanssa.

Paljon muutakin löytyi.

Esikolle H&M:n mekko, vielä hiukan iso.

Esikolle POP:n paita, hiukan arvokas kirpparilta ostetuksi, mutta paljon edeullisempi kuin uutena kaupasta. Esikko ihastui tähän paitaan. Tämäkin vielä hiukan iso.

Sitten hamonen esikolle. Ei niin minun makuun, mutta esikko tykkäsi. Ja tämäkin oli hiukan kallis kirpparihinnaksi. Tämäkin hiukan liian iso vielä. Mutta juuri tarkistin esikon vaatetilanteen, tai siis liian isojen vaatteiden tilanteen. Niin ainoastaan muutama hassu paita löytyi. Kuopukselle löytyi kunnon pino aiemmin jemmaan ostettuja ja esikon vanhoja.

Sitten heltysin yhdellä ehdolla, jos tämä muumi muuttaa meille, niin neljä pehmolelua lähtee kirpparille. Kirpparille menevät on esikko jo valinnut pehmoistaan. Mutta onhan tuo aika söpö.

Ja suloinen nallepalapeli.

Sitten paita kuopukselle. Perinteiseen tapaan vielä hiukan liian iso.

Ja vielä toinen paita kuopukselle. Ja kuten arvata saattaa sopiva ehkä syksyllä tai ensi talvena...

Sitten vielä heräteostoksia vailla tarvetta. Kummitytöillekin kaikille jo liian pieniä. Mutta kun olivat niin hienoja ja edullisia. Lapsien nukeille sitten ehkä, etteivät nyt ihan ilman käyttöä jää.

Tuttaa löytyi paljon kirppareilta.