Toiset ovat keväällä (rasittavan) pirteitä, minä en. Aiemmin ajattelin kevätväsähdyksen johtuvan opiskelujen loppumisesta ja kesätyöstressistä. Mutta ei, kevätväsähdys iskee aina vaan, vaikka olen kotona lasten kanssa. Ja jokavuotinen alkukesän flunssa on sairastettu. Taitaa olla liikaa valoa, liian äkkiä pimeyden jälkeen. Kevät ei taida olla paras vuodenaika minulle. Mutta onneksi ainakin tänään tuntui jo kesälle.

Eilen lasten ulkoillessa, kulutin aikaani kuvaamalla kirpparilöydöt. Iso pala kangasta.

Vielä isompi pala kangasta. Oikein hyväkuntoinen ja iso pala. Myyjä kertoi sen olevan suoja myynnissä oleville tavaroilleen. Mutta no kirpparilla kaikki on kaupan, kunhan hinnasta päästään sopuun. Tinkaamalla jäi vielä 4€ maksettavaksi. No vähän yläkanttiin, mutta mukaan lähti.

Vaatetta esikolle 0.50-1€ kipaleelta.

Ylärivi kuopukselle käyttöön. Nuo Barbapörröt ovat niin suloiset. Alarivillekin varmaan keksitään jotain käyttöä. Ainakin osa taitaa olla jo kuopukselle liian pieniä. Barbapörröt 2€ ja muut 1€ kipaleelta.

Sitten vielä kuopukselle löytyi hiukan siistimmät kengät, jos sattuu juhlia osumaan kohdalle. Tai jos sattuu käymään niin hassusti, että aamupäivällä on seisty vesilätäkössä lenkkareilla ja pitäisi vaikka ihmisten ilmoille lähteä...