Kirpputorilta kuopukselle liian pieni  Me&I bodi. Ensin ajattelin muokata vaan paidaksi. Mutta oli liian nafti. Kumma kun kuopus ei mahdu enään 62/68 kokoiseen bodiin, mikä olisi siis ollut sitten paita. Ja nyt kun bodi ei käynytkään paidaksi kuten olin ajatellut. Niin seuraava idea oli sitten tehdä hattu. Joku joskus mainitsikin että pienet paidat voi hyödyntää lasten hattuina. Samoin kai bodit. Raaskin leikellä bodin, kun nappien vierestä bodi oli valmiiksi kulunut.

Kuopukselle hattu. Nuo pilvet vaan menivät hiukan hassusti vinoon tuossa kankaassa. Joten lakki näyttää hieman vinolta. Kuopuksen päässä lakki näyttää kyllä oikein söpöltä. Jämäpalat jäivät paikka-aineiksi muihin vaatteisiin.

Hevostakki hevostytölle.

Kangas anopin ostama kirpputorilta. Napit vanhoja nappilöytöjäni kirpputorilta. Vuorena vanhoja pyyhkeitä. Kanttinauha uutena, oli vaikea löytää sopivan väristä paikallisesta kangaskaupasta. Muut paikkakuntalaiset käyttävät selvästi erivärisiä kankaita kuin minä. Kaava muokattuna aika reilustikin Muoti Muksu 1/2001 fleesehupparista.

Takki vielä takaa. Hiukan yritin noita kuvia kohdistaa jotenkin järkevästi. Muutamassa kohdassa jopa onnistui ihan hyvin.

Mummo ja mummi pukeutuu selvästi pinkkiin. Mummon ja mummin vanhat paidat päätyivät matoksi. Tyttöjen uuteen huoneeseen. Taitaa siinä muutama paita olla pikkusiskonkin.