Käytiin koko porukalla kirpparilla ja kaffettelemassa ennen kuin vietiin mies autolla töihin. No myönnetään käytiin tyttöjen kanssa sitten vielä yhdellä kirpparilla, kun mies oli jo kuskattu töihin. Täällä on aivan kamalan tuulista. Kuopuskin suostui tulemaan syliin, kun autosta käveltiin kirppareille ja kahvilaan. Lattoi pään suojaan ollessaan sylissä. Yleensä meillä kuljetaan tomerasti itse, "ite kävee". Mies olisi varmaan jäänyt talolle, jos oltaisiin tiedetty, että työmiehiä ei ole paikalla. Mutta toisaalta tuo tuuli on kyllä niin kova, että ei olisi tainnut oikein hommat onnistua. Ja ainakaan ulkohommat eivät olisi työmiehiltäkään onnistuneet ja niitä olisi kesken.

Ja edelleen vaikka en muovileluista erityisesti pidä. Niin nämä Itä-Saksan eläimet junassa päätyivät meille. Ihan kaikille ei vaunuja ollut, mutta ehkä ne löytyvät myöhemmin. Kuka voisi vastustaa apinaa, leijonaa, elefanttia...

Sieltä yhdeltä kirpparilta, jolle vielä poikettiin löytyi tämä iso hieno hyväkuntoinen kangas. Onneksi poikettiin. Meiltä löytyy ennestään samalla kuosilla keltaoranssi tyynyliina.

Ja vielä hyväkuntoinen Arabian Inari kaffekuppi. Löytyi myös muutama kivanoloinen lautapeli esikolle.