Löysin paikalliselta kirpputorilta vaikka mitä ja kaikki vielä samalla reissulla. Olipas hyvä että esikolla oli korvakontrolli viime viikolla ja meillä tästä syystä auto käytössä. Ja tällä kertaa korvatulehdus oli parantunut itsestään ilman antibioottikuuria, hyvä hyvä.

1978889.jpg
Kaksi Arabian kaffekuppia, taitavat päätyä hyllylle koristeeksi. Itse kun en juo kahvia ja miehen kaffemukin tulee olla huomattavasti suurempi. Mietin myös uskaltaako vanhoja astioita ainakaan arkikäytössä pitää, kun ainakin lyijyä ja kadmiumia monista vanhoista astioista irtoaa. Tokikaan eivät uudetkaan astiat Kuningaskuluttajassa aivan puhtaita papereita saaneet. Ainoastaan yhdestä mukista ei liuennut lainkaan lyijyä tai kadmiumia. Testattavia astioita oli kuitenkin varsin paljon. Taidetaan suosia arkikäytössä valkoisia astioita tai ainakin sisältä valkoisia.

1978938.jpg
Lisää Arabiaa, tuo sumu kuvassa on kuopuksen auttava käsi. Nyt vain tarvitaan keittiöön hylly, jotta saan kaunokaiset esille. Kerrankin löytyi minunkin budjettiin menevää Arabiaa ja vielä näin kauniita.

Kankaitakin löytyi kaksin kappalein. Palloa ja kukkaa ruskeana tietysti. Palloa pienempi pala ja kukkaa suurempi.
1978960.jpg

1978985.jpg