Ei siitä pääse mihinkään. Mun vauva on kasvanut. Pienet vaatteet lähtevät aikanaan kirpputorille. Mutta hienoimmat laitoin säästöön. Eli nämä.

Miehen vanhat Tutta-tuotteen potkarit. Vetoketjun ystävä vaihtoi näihin ennen kuopuksen käyttöä.

Tutta-tuotteen mekko tai paitako tämä on.

Nanson pankkipaidat. Uudempaa ja vanhempaa Säästöpankkia. Kirpputorilta molemmat.

Uudempaa Tuttaa kirpputorilta aikoinaan kuopukselle ostettu.

Raitapökätkin laitoin säästöön.

Samoin apilapökät.

Kuten myös ihanaiset ampiaspökät. Esikolla lähes jatkuvassa käytössä, kuopuksella selvästi vähäisemmässä käytössä.

Kasvanut vauva laulelee. Vaikkei laulella osaa. Pienen kynttilän sytytän.... Ainakin leikki on jäänyt muistiin. Toimi myös kuvausavustajana. Aurinkofiltti pääsi kuopuksen leikkeihin. Äidin oli tyytyminen nallepeittoon. Ja kuvaus saattoi jatkua.

Ja kuten niin moni muukin, joka pyrkii ostamaan paljon käytettynä. Minäkin sorruin uusiin lastenvaatteisiin...

Pahuksen Tutan juhlamallisto ja vielä froteisena. Olen ostanut kuopukselle uutena kaksi bodia Lindexin alesta, kolmet haalarihousut Meandilta ja kesäksi kengät. Tietysti ollaan lahjaksi saatu uutta vaatetta, mutta on pysyny ostelu hallinnassa. Mutta nyt ostin sitten neljä haalaria kuopukselle, siis neljä. Isoimmat koot ruskeasta 74 ja 86 ja isoimmat koot punaisesta 80 ja 92. Tai oikeastaan mummo osti jouluksi nuo isommat koot, mutta nyt lähti hiukan lapasesta.

On se vaan hieno kuosi. Hyvin mahtuu kuopukselle 74cm puku. Vihreäkin olisi hieno, mutta onneksi ei ollut vihreitä myynnissä. Kolmannesta kaupasta jopa jo löytyi... Jos kuitenkin vihreisiin vahingossa törmäisin. Ei, ei ja ei. En ainakaan lähde etsimään, mutta jos vastaan tulisi niin... Ei, ei ja ei....