Muiden innoittamana minäkin esittelen vähän kankaitani. Minun lemppareita. Muutkin kankaat ovat kivoja, mutta nämä vanhat ja uudemmat lastenkankaat ovat kyllä ehdottomia lemppareita.

Eemeli paikalliselta kirpputorilta. Pakattuna muiden kankaiden kaveriksi. Osan laitoin takaisin kiertoon. Siis ne ei retrot. Ja yhden retronkin laitoin kiertoon, kun ei omaa silmää hivellyt. Harvoin myyn eteenpäin, yleensä jätän vaan ostamatta, mutta Eemeli oli saatava. Tätä on aika iso palanen. Lakanaksi liian leveä ja lyhyt. Tylsästi kaapissa, vielä.

Illan hämärtyessä kuvanlaatu huononee. En tiedä onko uutta vai vanhaa kangasta. Mutta reunassa lukee Fin-Helen, iso pala ihanaa kangasta. Eemelin tapaan ei sovi lakanaksi mallinsa vuoksi. Ehkä verhoksi, vain lastenhuone puuttuu. Ehkä jo ensi kesänä pääsee pois kaapista.

Ihan uuttakin kangasta väliin. Mummo maksoi palan Henni Mustokorven Ketut ja karhut joustofroteeta. Ajattelin ommella esikolle housuja, niitä kun ei tahdo käytettynä oikein löytyä. Ainakaan mitään hienoja. Ja vanhat housut ovat oudosti kesän aikana lyhentyneet.