Edelleen tuntuu kirppareilta löytyvän hyvin vaatetta ja jopa kohtuuhintaisia kankaita. Kohtuuhintaisia vanhoja (tai edes uusia) kankaita täällä liikkuu nykyisin harvakseltaan. Mutta nyt viimeisen kuukauden aikana vanhoja kankaita on osunut omaankin koriin.

Osuin kirpparilla varsinaiseen pöytäliinaparatiisiin. Ostin lähes kaikki tahrattomat liinat. Hups.

Finlaysonin neliö pöytäliina. Tästä löytyi pieni tahra. Ja meinasi jo jäädä kirpparille, kun hintalappu oli pudonnut. Mutta pienen etsimisen jälkeen pudonnut karkulainen löytyi. Tykkäsin niin tästä liinasta, että ostin 3€ hintaan pienen tahran kanssa.

Toinen samanmoinen Finlayson, vaan eri värityksellä. Kaikki liinat maksoivat 3€ kappaleelta. Ei ole paha hinta täällä suunnalla. Ja vielä näin kauniita.

Tämä on samankokoinen kuin nuo aiemmat liinat. Mutta näistä lopuista ei löytynyt valmistajaa. Mutta kauniita ovat.

Ja taas yksi kaunokainen.

Ja vielä yksi.

Samasta pöydästä samaan 3€ hintaan vielä verhot. Näitä olisi ollut yhteensä neljä, mutta ostin vain kaksi ja nyt hiukan harmittaa. Olisivat sopineet hyvin uuteen eteiseen, siellä on neljä ikkunaa. Mutta toivottavasti joku muukin on ollut iloinen löydöistään.

Samalla reissulla löytyi myös vaatetta vauvalle. Ja norsupaita esikolle.

Ja pieni pöyrähdys paikallisella kirpparilla tuotti myös korillisen tavaraa. Ja lisäksi pinnasängyn kuopukselle ja joskus aikoinaan sitten vauvalle. Kuopus reppana on reilun vuoden nukkunut matkasängyssä. Ja nyt kun löydettiin siisti ja hyväkuntoinen pinnasänky 20€ niin ostettiin.

Kangaspala ompeluksiin.

Lisää kangaspaloja ompeluksiin.

Ja tahrainen joululiina oli tarkoitus ottaa ompeluksiin. Mutta pesun jälkeen en löytänyt tahroja enää. Täytyy kunnon valossa vielä katsoa tarkemmin.

Lisäksi löytyi villalankaa.