Kerrankin täällä on lunta joulun tienoolla ja pakkasta. On luisteltu, hiihdetty, pulkkailtu, kolattu pihaa. Olisi ehkä ollut syytä myös siivota, paketoida lahjoja ja muuta, mutta kun ilmat ovat näin ihania niin voihan kaiken muun jättää viimeiseen tippaan. No ehkä joulun jälkeen on taas hyvät ilmat haravoida, kuten aiempina vuosina. Joteon otettava ilo irti lumesta ja pakkasista.

Kattotiilet siinä kauniina taustana. Mutta ilma on ollut aivan mahtava. Voi kunpa tulevaisuudessakin olisi vielä lumisia jouluja. Kerrankin haluaisin uskoa salaliittoteorioihin, ei ilmasto oikeasti lämpeä, se on vaan salaliitto viedä kansalaisilta rahat. Minä kyllä voisin valkeasta joulusta maksaakin. Ei yhtään tunnu joululta ja huomenna on kuitenkin jo jouluaatto. Outoa.

Pikkusisko oli saanut tehtyä Marimekon päärynäpaitaan reiän, joten pienensin paidan esikolle sopivaksi. Kaavana Jujun puffipaita. Paidassa oli vaan niin kapeat hihat, että piti hiukan sumplia. Mutta vaikka hihojen liitoskohta näyttää kuvassa hiukan hassulta, niin esikon päällä näyttää ihan normaalilta paidalta. Minä tykkään tästä kuosista ja ompelukin onnistui, niin tuli kiva paita esikolle. Marimekon paita kokoa M, olkaa hyvä.

Muutaman kankaan olen löytänyt kirpparilta. Tässä pyöreä joululiina.

Ja tässä verhon puolikas, olisi ollut toinenkin puolikas, mutta löytyi tahra ja jätin sitten ostamatta. Eiköhän tällekin jotain käyttöä keksi, näin yksikseenkin.

Verho ei ole kyllä noin harmaa, vaan hivenen ruskeaan vivahtava.