Kirpparilla käyty ystävän kanssa. Ja itsellä oli aika pieni budjetti, kiitos sähköntasauslaskun. Ja ei ollut meidän eduksi. Sähköä oli kulunut enemmän kuin edellisenä vuonna. Aika yllättävää johtuen kylmemmästä talvesta, laiskemmasta takan lämmityksestä ja uudella talolla kuluneesta sähköstä. Mutta ihanuuksia löytyi.

Ihana punainen kukkapurkki sinisten kaveriksi.

Paita esikolle heti käyttöön.

Kiva kangas puoliksi. Aika isot palat tuli molemmille. Aivan selvää mekkokangasta. En saanut kuvattua hyvää kuvaa kankaan reunasta. Mutta selvä mekkokangas. Joku varmaan muistaa ne miljoona aiemmin esiteltyä mekkokangasta. Mutta kun hyvä kaava puuttuu ja seli seli...

Haalari esikolle. Talven jälkeen etsin esikolle jemmassa olevia keväthaalareita. Ja löytyi yksi sopiva ja se ei riitä meidän esikolle. Ei vaikka aina pukisi kurahousut. No anoppi osti toisen. Ja nyt löytyi kolmas. Ja kyllä nyt esikon kelpaa. Yhtä voi kuivattaa käytön jäljiltä, toista pestä ja kolmatta käyttää... On ollu muutaman kuukauden aikana vähän liikkeellä esikon kokoisia haalareita kirpparilla. Löytynyt vain liian pieniä tai liian suuria. Tai kuluneita ja ylihintaisia. Mutta nyt löytyi sopiva ja hyväkuntoinen ja edullinen. Jihaa.