Jotain valmistakin välillä.

Molemmille tytöille omat kaulaliinat Purosta. Tuo värikkäämpi esikolle viime talven puroista. Ja tuo vihreä kuopukselle nykyisistä vihreistä, oliskohan ollut metsä nimeltään. En muista ja heitin jo vyötteet pois. Kahdesta kerästä molemmat raidoitettu. Esikon kaulaliina on ollut jo pitkään valmiina. Kuopuksen kaulaliinakin on ollut jo pitkään valmiina, mutta nyt vihdoin sain pääteltyä.

Vauvalle kahdesta jämärullasta villavaippahousut. Lanka samaa kuin aiempien villisten. Ohjeena Ruskovillan vaippahousut malli 1. Tuo harmaa ainakin on värjäämätöntä ja ihanan pehmeää. Tuo valkoinen on vähän karheampaa, vaikka pehmeää sekin. Mutta laitoin sitten harmaata noihin kohtiin, jotka osuvat ihoon.

Sitten ompelin vauvalle Sampsukasta tilatusta merinovillakankaasta vielä yhdet villakuoret. Jos nämä vaan toimivat, niin hiukanko ovat suloiset. Kangas on nelinkertaisena tuosta keskeltä, että voivat jopa toimiakin. Kaava uusimmasta Ottobreesta 6/2010, villavaippakuori.

Itselle muutama kesto ilman kosteussulkua. Jämäpaloja pikkusiskojen vanhoista flanellipyjamista. Kaava piirretty vanhasta kestosta ja vähän sitten muokattu. Kolmannesta tuli jo hyvä, kaksi ensimmäistä vähän vimpuloita. Mutta ihan käytettäviä kaikista tuli. Ja katselin, että ei ostokestotkaan ihan virheettömiä ole.

Bodista kuopuksen paidaksi. Tämä kuosi on syötävän suloinen.

Jahas ja kuvien lataaminen ei onnistu, joten täytyy esitellä loput valmistuneet myöhemmin.