Löysin joskus aikoja sitten yhdestä blogista lastenruokapurkin kansista tehdyn muistipelin. Pyydän nöyrästi anteeksi, en muista kenen blogista tämän hauskan idean löysin. Idea on ollut mielessä, mutta luulin heittäneeni tuon esikoisen ruokapurkkien kannet jo pois. Minäkö muka heittäisin jotain pois, hamsteri kun olen. Kyllä ne pojat jo koulussa tiesivät, kun hampaiden perusteella hamsteriksi haukkuivat.... Ajattelin odotella kunnes tuo kuopus olisi saanut syötyä riitävästi purkkeja tyhjäksi. Siihen tosin olisi kulunut vielä pitkä aika, pieni tissitakiainen  kun on vielä.
 
Viime viikolla teimme esikoisen kanssa suursiivoista keittiöön ja sieltähän nämä kannet löytyivät. Esikoinen sai ne tiskata ja laittaa kuivumaan, voi sitä tiskaamisen riemua. Tarratkin niihin jo ostettiin tuosta lähikirjakaupasta, ovat kyllä tarratkin ihan turhaan pakattu pieneen pussiin ja joku pahvinpalakin vielä. Valikoima ei täällä maalla niin kovin laaja ollut, mutta sopivat löydettiin. Jaa niin se suursiivous, kesken edelleen...

Eilen illalla niitä sitten esikon kanssa liimailtiin noihin kansiin. No kuten arvata saattaa niin ei tuo kiinnostus kestänyt ihan loppuun saakka ja äiti sai liimata loput. Äiti oli kyllä enemmän kuin tyytyväinen, oli meinaan hauskaa puuhaa. Eilen muistipeliä testattiin ja hyvin toimii. Taisi vain tulla tehtyä jokunen liikaa, kun tällä hetkellä tuo peli sujuu parhaiten 6-8 kannella. No äkkiähän nuo lapset kasvaa. Mutta kun on noin hieno muistipeli niin tarvitseehan se arvoisensa säilytyspussin. No se on vielä suunnitteluasteella.

1620870.jpg

1620878.jpg

1620882.jpg