Olin ihan yksin kiertämässä kirpputoreja. Ihan ilman lapsia, harvinaista. Kaikkea kivaa löytyi. Tarpeellistakin, kuopukselle ensi kevääksi ulkohaalari. Semmoinen tylsän tavallinen 4€. Samoin kuopukselle Ruskovillan villapuku, 90cm, vielä varmaan vähän iso, mutta ehkä jo kevättalveksi ja ainakin ensi talveksi. Oli kallis kirpparihinnaksi 15€, mutta kuin uusi, ei silmäpakoja, ei oikein merkkejä käytöstäkään. Ja muuten ensi talveksi olisi jouduttu ostamaan uutena ja siihen nähden tuo oli halpa. Olen oikein tyytyväinen. Ovat parhaimman mallisia villapukuja meidän hoikille neideille. Esikolla on samanlainen vain isommassa koossa 110cm, meni viime talvena, menee tänä talvena ja luulen, että menee vielä ensi talvenakin. On niin kapeaa mallia, että on sopivan kokoinen hiukan reilun kokoisenakin.

Mikäs sieltä villapuvun alta pilkistää?

Ehkä hienoin täkki ikinä. Familonin valmistama näytti olevan. Värit ovat oikeasti kirkkaat, eikä tuossa oikealla ole tummaa kohtaa, vaikka  kuva niin väittää.

En meinannut silmiäni uskoa, kun näin tämän. Ja tämän kanssa samassa paketissa oli vielä muutakin.

Täkkiin sopiva pussilakana ja tyynyliina. Ohhoh. Pussilakanassa ja tyynyliinassa hiukan näkyy pesuissa tullutta "nukkaa", mutta vain vähän. Mutta tuo täkki on kuin uusi.

Lasten lakana.

Verhot, kuva hiukan vääristää värejä. Huonompaan suuntaan yllättäen.

Tampellan kangasta, pitkät ehjät verhot ja yksi rikkinäinen verho. Marjatta Metsovaara.

Hamonen itselle. Tai jos näyttää liian tyhmältä niin sitten ompeluksiin.

Vielä vanha essu sydänkankaasta.

Lisää sydämiä. Vielä pesemätön purkki.

Sitten löysin vielä Arabian Linnea kulhon. Sanoisin kulhon olevan semmoinen keskikokoisen kokoinen. Ei hajuakaan maksoinko tästä paljon, kun maksoin 7€. Tämä vaan näytti kivalta ja yleensä rahat ei riitä muuhun kuin harvoin Arabian kahvikuppeihin. Mielestäni oli inhimillisen hintainen ja ostin. Semmoiset trokarin näköiset miehet kurkkivat koriini ja luulen, että eivät ihastelleet kankaitani. Joten sen oli oltava tämä kulho.

Ohhoh, kylläpä oli ostoksia. Täytyy kuitenkin puolustuksekseni sanoa, että harvoin ostan kaupasta uutena mitään. No tietysti ruokaa, sukkia ja alkkareita, mutta kyllä te tiedätte.