Ulkovaatetta lapsille. Kirpulta tietysti.

Esikolle talvivaatetta onkin hyvin. Nyt on kuopuksenkin tilanne hyvä. Esikon vanhat haalarit ovat vielä liian isoja. Ja kaikki yli 92cm myinkin tai lahjoitin jo pois. Tai yhden isomman taisin säilyttää. Sellaisen millä kehtaa liikkua omaa pihaa kauempana. Meiltä löytyi lähinnä noita pihahaalareita. Kuopus on niin pikkuinen kirppu, että en viitsi säilytellä kymmentä pihahaalaria kaapeissa odottelemassa. Nyt löysin kuopukselle 86cm Lassian haalarin 7€ hintaan. Pientä kulumaa, mutta kaikin puolin hyväkuntoinen. Ja yhdeltä kaverilta ostin jo viime talvena saman merkkisen sinisen haalarin kuopukselle. Ja vielä samaa kokoa, silloin mietin onko liian pieni kuopukselle nyt talvella. Mutta ei pelkoa, hyvin mahtuu.  Lisäksi paikalliselta kirpparilta löysin yhteishintaan 4€ takin ja housut. Jos tulisi samanlainen talvi kuin viimeksi, niin yhdelläkin haalarilla pärjäisi. Mutta nuo loskatalvet vaativat useamman haalarin laiskalta kurahousujen pukijalta. Kertoo ehkä jotain, kun lapset hyppivät innosta saadessaan pukea kurahousut.

Sitten löysin kuin uuden Lassien haalarin 15€. Ostin vaikka onkin kuopukselle vielä iso. Oli hiukan kallis, mutta tosiaan kuin uusi.

Kauppakengät kuopukselle. Meillä harvemmin tarvitaan siistimpiä kenkiä, mutta kiva kuitenkin kun käydään jossain muualla kuin omassa lähikaupassa, niin olla vähän siistimmät kengät kuin Kuomat.

Ja vielä pino lapasia ja yhdet kintaat tytöille. Ihania nuo kuviolliset lapaset, jotkut ovat kyllä taitavia.

Nyt saa talvi tulla.