Haalari kuopukselle...

Kuopus ei suinkaan ole saanut kasvuspurttia. Vaan hiukan muokkasin koon 86cm kaavaa. Kaava muokattuna uusimmasta Ottobreestä, vetoketju poistettu ja napit olalle tilalle, resorit jalansuihin ja hieman myös kavensin kaavaa... Taisin muokata vähän runsaasti, sillä tämä menee esikolle. Vaikka onkin oikeasti liian pieni, näyttää painitrikoilta. Esikko halusi välttämättä pukea päällensä. No kasvaahan tuo kuopus. Ihan suht onnistunut harjoituskappale. Kangas Eurokankaan palalaarista, napit kirppikseltä, norsun kuva miehen tai sen siskon vanhasta paidasta irrotettu talteen ja resorit mummon kaapissa 15 vuotta marinoituneet.

Esikolle perushousut, kangas Eurokankaan palalaarista ja resorit mummon kaapista. Olen selvästi kehittynyt housujen ompelu tuntui perusompelulta. Ohhoh.

Esikon ikitahrainen paita sai koristeen ja tahrat katosivat, puf. Kuvan laatu on jotain kammottavaa, aurinko missä piileskelet?

Kuopuksen varpaiden kohdalta hajonneet housut saivat lisäaikaa, kun leikkasin terät pois ja ompelin resorit lahkeisiin. Idea muiden blogeista napattu. Hiukan kiva idea.