Kuopuksen yöpuvut ovat jääneet auttamatta pieniksi. Lähdin sitten vihdoin tänään etsimään isompia yöpukuja. Ja kun kerran sinne asti päätin lähteä. Niin aloitin kaapin tyhjennyksellä. Tyhjensin kuopuksen vaatekaapista kaikki pienet vaatteet pois. Meidän pikkuriikkinen kuopus on siis kasvanut. Ja kun kerran yöpukuja piti etsiä, niin samalla sitten otin kesävaatteet ja muut nyt tytöille sopivat vaatteet käyttöön.

Kuopukselle löytyi "muutama" paita ja bodi. Suurin osa kirppareilta joskus aikoinaan ostettu. Jokunen esikon vanha (ja niistäkin monet kirpparilta) ja yksi kaupan aletangosta kahdella eurolla. Mutta kun kuopus alkaa olemaan kotona ja lyhyillä reissuilla jo päiväkuiva. Niin bodit ovat aika huonoja käytössä. Esikollekin löytyi aika monta paitaa, kun olen joskus jemmannut.

Näihin kirpparilta löytyneisiin paitoihin molemmat ihastuivat. Piti saada heti päälle. Ensin esikon ja sitten tietysti myös kuopuksen.

Kuopukselle löytyi ihanat sukuaarteet. Esikolla jo olleet käytössä. Muitakin housuja löytyi, mutta nämä oli parhaimmat.

No mutta kun ne bodit alkavat olemaan epäkäytännöllisiä, niin pitihän asialle tehdä jotain.

Lyhythihaiset bodit pääsivät t-paidoiksi. Alareuna jäi tylsästi vain saumurilla ommelluksi. Ensin ajattelin kääntää alareunan, mutta olisi turhaan lyhentänyt paitaa, joten jätin noin.

Traktoribodin jämistä vielä kuva tylsän tavallisiin housuihin. Nyt hiukan kivemmat pöksyt.

Pitkähihaisista bodeista tuli paitoja. Resori alareunaan ja valmista tuli. Löytyi jopa sopivan väristä resoria. Näistä tuli minusta oikein kivat.

Siitä se sitten lähti, liian pienistä yöpuvuista.

Vielä kuvia, kun kuopus on lähdössä uuden takkinsa kanssa kerhoilemaan.

Hyvin istuu takki kuopukselle.