Lähiviikkojen kirpputorilöytöjä. Ei mitään vallan ihanaa, mutta tarpeellista ja vähemmän tarpeellista.

Pieni lasten putkityynyliina. Minulla oli jo aiemmin samaa kangasta lasten tyynyliina. Mutta tämän rinnalla vanha tyynyliina näyttää haalistuneelta. Ompeluksiin tai ihan koristetyynyliinaksi lastenhuoneeseen. Sitten kun sellainen on. Katsellaan.

Kuopukselle Lindexin bodi, käyttöön.

Lapsille muumipussilakana ja tyynyliina. Toinenkin pussilakana oli eri pöydässä, mutta kuvio ei oikein iskenyt, omituista. Onneksi hintaakin oli liikaa.

Kuopukselle syksyksi jo hiukan ohut lakki. Mutta villaisen kypärälakin kanssa ajattelin. Ja tuo lakin malli oli niin vastustamaton... Kangas hiukan haalistunut käytössä, mutta oli niin suloinen. Samassa pöydässä oli myynnissä myös kukallinen retrotakki. Hintaa oli kyllä hieman liikaa, eikä muutenkaan ollut mitään aivan ihanaa kangasta takissa. Mutta kiva osua välillä tälläisiinkin pöytiin ostoksille.

Junalla pääsee...

Kangashulluutta toisessa polvessa. Esikko halusi tämän ihan välttämättä. Usein ruinaa jotain, mutta tyytyy kohtaloonsa, kun sanotaan, ettei osteta. Mutta tähän esikko ihastui. Ei haitannut pienet tahrat. Täytyy kokeilla lähteekö pesussa pois. Eivät kyllä pahasti näy, vaikka eivät lähtisikään, ovat tuossa hännän vieressä. Näytti olevan Marimekon kangas. Hevoskangas hevostytölle.

Pari pyyhettä.

Arabian kaffekuppi lisää kokoelmaan. Raita kaffekuppi ja lautanen. Ei kolhuja vaan vesipisaroita, pitihän hintalappu irrottaa ennen kuvaamista.

Ja kippo 1€ paikalliselta kirpputorilta. Yksi peli meni jo esikolle joulupakettiin.