Meillä on jo vuosia käytetty Sinin vaihtopäätiskiharjaa. Ilmeisesti vielä joku käyttää ihan tavallista tiskiharjaa. Tuskin niitä muuten olisi kaupassa myynnissä. Joskus oli joku kilomäärä paljonko menee vuodessa roskiin tiskiharjoja. En muista kilomäärää, mutta aivan järjetön määrä kuitenkin. Onhan tuo yksi kärpäsen kakka kaiken muun roskan seassa, mutta jostain se roska sinne kaatopaikoille tai polttolaitoksiin kerääntyy. No edes muutama  tiskiharjanvarsi vähemmän roskaa. Ja kerrankin ei ole laadussa moittimista.

Samoin meillä on ollut reilun vuoden käytössä Ole hyvän täytettävät käsitiskiainepullot. Ainoa ongelma on, että täyttömahdollisuus on lähimmässä kaupungissa. Mutta elän toivossa, että nuo suuremmat kaupatkin ymmärtävät joskus täällä ottaa valikoimiinsa mahdollisuuden täyttää vanhat tyhjentyneet pesuainepurkit. No toivossa on hyvä elää. Mutta kai ne jossain vaiheessa herää tuolla kaupassa, kun yhä useamman kauppakuitista puuttuu pesuaineet... Ja onhan täältä joskus päästävä muutenkin kaupunkiin, niin samalla täytetään aina pesuainepurkit. En tiedä ovatko paljon ekologisempia normaaliin käsitiskiaineeseen verrattuna. Ainakin täyttömahdollisuudesta ja kotimaisuudesta iso plussa.

Mutta jo vuoden jatkunut ongelma, tiskikoneen pesuaine. Edelleen käytössä lahikaupasta löytyvä pesuaine. Ruohonjuuressakin oli jotain, mutta en ainakaan löytänyt mitään mikä olisi vakuuttanut. Toki olin kaupassa lasten kanssa, jolloin ei kovin tarkkaan onnistu tutkia kaikkia mahdollisuuksia.