Muutaman kirpparireissun saalista. Toinen kirpparireissu oli jo viikko sitten ystävän kanssa ja toinen tänään miehen ja kuopuksen kanssa. Ulkona sataa vettä ja talolla olisi ulkohommia. Aurinkoa odotellessa...

Ja taas löytyi ihana tarjotin 0.50€. Edelleen se idea on, mutta toteutus puuttuu...

Vauvalle äitiyspakkauksen vaippoja. Kahdet kuoret ja neljä sisävaippaa 3€ ja lisäksi vielä yksittäinen sisävaippa 1€. Vaikka olenkin ehdottomasta villisten ja sisävaipan ystävä. Niin varsinkin alkuun nämä vaipatkin ovat käteviä. Helppo pestä maitokakasta. Ja ainakin kuopuksen ollessa vauva, mies tykkäsi käyttää näitä. Kaikki käyttämättömiä.

Vauvalle bodi 2€. Tämä kuosi vaan on niin valloittava, ihan kuin uusi.

Sitten väliin vähän turhuutta. Ihana Peppi Pitkätossu -astiasto. Hintaan 3.5€. Yksi kuppi meiltä löytyi jo ennestään. Toki lapset kyllä tykkäävät leikkiä näillä astioilla, mutta meiltä löytyy ennestään jo astiastoja. Mutta ei Peppi Pitkätossulla varustettuja. Toinen astiasto leikkimökistä ja toinen ihan kotoa.

Sitten kuopukselle pussilakana ja tyynyliina.

Hauskainen täkki.

Jonkun itse ompelema paita kuopukselle.

Bodi vauvalle.

Pikkuruinen kangas ompeluksiin.

Yöpuku esikolle.

Hyväkuntoiset Kuomat kuopukselle talveksi.

Minulla on nyt kolmatta ja viimeistä viikkoa kirpparipöytä paikallisella kirpparilla. Molemmat tytöt ovat tehneet kasvuspurtin kesän aikana. Kaapeista menikin paljon liian pieniä vaatteita myyntiin. Vain kivoimmat säästin varastoon. Varsinkin kuopuksen housutilanne on huono. Muutamat sopivat housut jäivät kaappiin. Tarttsi vissiin ommella. Samoin liian pienet talvikamppeet lähtivät kiertoon. Ihan kivasti tavaraa on kaupaksi jo mennyt.