Muutamia jo vanhoja kirpparilöytöjä.

Vihreäraidalliset purkit löytyivät samalla reissulla, kun edellisen kirpparipostauksen löydöt. Sopii hyvin muiden raitapurkkien kaveriksi. Täytyi jo vanhoja ei niin hienoja purkkeja laittaa eteenpäin. Isompi purkki 3€ ja pienempi 1.5€.

Vielä vanhempia löytöjä. Esikolle lakana, olivat varmaan vanhat verhot 2€. Toisessa pieni reikä ja muutenkin kuluneempi, mutta piti ostaa molemmat, kun olivat yhdessä myytävänä. Kangas vaikutti vanhalta, mutta en tiedä varmaksi. Toinen kangas pääsee sitten ompeluksiin. Edelleen etsin hyvää kaavaa esikon mekkoon. Täytyy varmaan suunnata kirjastoon joku päivä. Minulla on jo monta kangasta esikon mekkoon, mutta se kaava. Voi ärsytys.

Sitten 1€ hintaan kiva iso kangas. Hiukan ehkä haalistunut keskeltä.

Esikon ostos oli apina. Apinalla on kyllä kädetkin, vaikka kuvasta voisi muuta veikata.

Ja bodi vauvalle. Keskimmäisen samalla kuosilla oleva paita lähti jo kirpparille. Sain vihdoin kirpparipöydän varattua ja kahdeksan pussillista tavaraa lähtikin jo myyntiin. Ja kolme pussia odottaa huomista oven suussa. Ja lisää löytyy...

Sitten jo loppuvuodesta dyykattu emalikeppu metallinkeräyksestä. Täällä on nykyisen sellaiset tyhmät syvät keräyspisteet, mutta sateenvarjon koukulla juuri ylsin tämän noukkimaan. Toivottavasti kovin moni ei nähnyt. Ei mikään kaunein kuva, mutta en voinut jättää sinne tonnikala- ja ananaspurkkien sekaan.