Juuri kun viimeksi kehuin, että vaikka mitä kivaa löytyy kirppareilta. Niin nyt oli hiukan huonompi saalis. Mutta ihanuuksia löytyi kuitenkin.

Pupujussi 0.50€. Paikalliselta kirpparilta, pussissa oli muutakin sälää, mutta ne lähtivät heti omiin kirpparille myyntiin meneviin ryjiin.

Aution neuleen potkari. Vetoketjusta päätellen aika vanha ja suloinen. Mikä järjen ääni, eihän meillä ole edes käyttäjää potkareille.

Ja kun sitä järjen ääntä tunnetusti ei löydy. Niin 2€ ihanainen froteinen nallepotkari. Kainalosta täytyy reikä paikata. Mutta aika suloinen. Tanskalaista retroa, lapusta päätellen vanha on tämäkin. Alkuun katsoin tätä nallepukua, että mikä kamala fleecestä ommeltu nalle puh potkupuku. No onneksi katsoin uudelleen.

Sitten uudempaa tuotantoa. Tutan norsuja, yksi kivoimmista kuoseista mitä tiedän.

Bodi kuopukselle. Oikeasti kauniin vihreä.

Kirpparilta jo aiemmin ostettu bodi ja resori. Lopputulos kuopukselle paita. No ei ihan täydellinen värien harmonia. Mutta kuva vielä vääristää tuon resorin liian vaaleaksi.

Esikon kirpparilta ostettuun Maripaitaan oli tullut reikä ja pitihän se korjata. Hello Kitty ostettu jopa ihan uutena H&M:sta. Ostettiin kaksi pakettia ja molemmissa on kolme Hello Kittyä. Nyt esikko on yrittänyt etsiä vaatteistaan reikiä ja tahroa, että saisi Hello Kityt peittämään ne. Hiukan olisi tehnyt mieli ostaa kuopukselle myös Barbababa-bodi. Mutta pysyin nuukuusviikon teemassa ja jätin ostamatta. No olisin kyllä varmaan muutenkin jättänyt ostamatta.