Eilen illalla oli jo ihan pakko poiketa paikallisella kirpparilla. Viikko vierähtänyt ilman kirppareita, vieroitusoireita. Esikko lähti mukaan pikaiselle kierrokselle. Kierros on aina pikainen, kun paikallinen kirppis on aika pikkuinen.

Uudempaa Finlaysonin tuotantoa kirpparilta. Aivan valloittava kuosi. Pussilakana ja tyynyliina esikolle. Muistelen hämärästi juuri kirjoittaneeni, että meillä on aika hyvin lapsille pussilakanoita ja tyynyliinoja. Ainoastaan lakanoita on hieman naftisti, mutta pussilakanoita löytyy niin paljon helpommin. Muutama muumipussilakana on lähdössä ompeluksiin, kunhan edellinen iso ompeluprojekti on joko valmistunut tai päätynyt tilkuiksi epäonnistuttuaan.

Hiukan vanhempaa tuotantoa Finlaysonilta. Ei riittävän vanhaa miellyttääkseen minua, mutta esikko ihastui tähän pussilakanaan.

Kolme tyynyliinaa. Vaaleanpunainen menee aiemmin löytyneen samanlaisen pussilakanan pariksi. Valkoiset päätyvät ompeluksiin.

Löytyi vielä suloiset Arabian kaffekupit, aluslautaset tuskin kuuluvat oikeasti näiden pariksi. Mutta olivat myynnissä sarjana näin. Olisin ostanut irtomyyntinä pelkästään toisen kaffekupin, kun oli hyvässä kunnossa. Toinen hiukan jo elämää nähnyt. Mutta olivat nyt myynnissä sarjana. Täytyy yrittää netin syövereistä etsiä näihin kuuluvia aluslautasia, niin voisi kirpparilta vaikka löytää.